Casal d’estiu 2022

Happy English ofereix un casal d’estiu en anglès per a nens i nenes de P3 a 6è de primària, que combina classes d’anglès per ampliar coneixements i vocabulari amb activitats a l’aire lliure i amb animals, tallers artístics, esport i jocs d’aigua a Can Sala (Montornès del Vallès).

Happy english. Logo nen.


Oferim un casal únic!

Tant per la seva ubicació com entorn.
Ideal per divertir-se i aprendre, perquè compagina l’aire lliure amb estímuls educatius!


(!) ATENCIÓ – A les setmanes 2 i 3: Places plenes!
Hi ha setmanes que s’omplen de seguida
Si desitgeu una setmana concreta o assegurar-vos cert nombre de setmanes,
recomanem reservar plaça tan aviat com us sigui possible!

CAN SALA, A MONTORNÈS DEL VALLÈS

animals+natura+anglès

És una casa rural amb granja/nucli zoològic amb gran varietat d’animals incloent-hi cavalls, ponis, cabres, porcs, ovelles, burros, conills, cérvols, emús  i porcs espins. Els nens estan encantats amb els animals i els poden visitar, donar-los de menjar i ajudar a tenir-ne cura.  A més, té molts espais grans i amb ombra per fer activitats a l’aire lliure.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del casal Can Sala.

MÉS INFORMACIÓ, PREUS I DATES A:
DOSSIER INFORMATIU – Casal Can Sala – Estiu 2022

RESERVEU PLAÇA ARA!
Només cal:

1) Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CAN SALA’22
Us caldrà 1 fotografia tipus carnet del nen/a (en format digital) i 1 fotografia de la targeta sanitària del nen/a (també en format digital).

2) Fer el pagament d’1 setmana per avançat.

TENIU UNA CONSULTA?
Reviseu les preguntes freqüents a FAQs CASALS
o bé contacteu directament amb nosaltres:
en persona, als centres Cambridge School
– per telèfon, trucant al 938459164
– per e-mail, a casals@cambridgeschool.com

REUNIÓ INFORMATIVA – CAN SALA:
Celebrada el dimecres 11 de maig per concretar informació i resoldrem dubtes o consultes. 

No hi vau poder assistir?
> VEURE EL VÍDEO DE LA REUNIÓ (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener” class=”ek-link”>>> VEURE EL VÍDEO DE LA REUNIÓ

EL NOSTRE EQUIP


L’equip dels casals d’estiu Happy English està format per la seva directora Núria Rof, amb titulació de directora de lleure, nivell Advanced d’anglès i una àmplia experiència en casals d’estiu per a nens, i un formidable grup de monitors i monitores, que són professors Happy English i que compten amb la titulació de monitors de lleure.

Per tant, tots ells tenen experiència treballant amb nens i reben una formació continuada i sistemàtica en les millors tècniques per fomentar l’aprenentatge de l’anglès.

AMB EL SUPORT PEDAGÒGIC DE CAMBRIDGE SCHOOL

Amb més de 35 anys d’experiència i 10 centres a la comarca, Cambridge School és l’escola d’idiomes de referència al Vallès Oriental per a alumnes de totes les edats, incloent nens i joves a partir d’1 any!

Durant l’estiu, Cambridge School i Happy English treballem plegats perquè la logística dels casals sigui tot un èxit i perquè els nostres monitors disposin del millor material pedagògic. En posar al servei dels nens l’experiència i coneixements en docència infantil de Cambridge School és més fàcil i enriquidor aprendre anglès al voltant d’activitats educatives, creatives, lúdiques i artístiques.

Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta, o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos al telèfon 93 870 20 01.


     He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
     Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.