Casals d’estiu 2021

Happy English ofereix 2 casals d’estiu en anglès per a nens i nenes de P3 a 6è de primària, que combinen classes d’anglès per ampliar coneixements i vocabulari amb activitats a l’aire lliure i amb animals, tallers artístics, activitats esportives i piscina, segons el casal que trieu:
Can Sala o Can Llança.

CASALS ADAPTATS A LES MESURES COVID-19
I ja comptem amb la valuosa experiència de l’estiu passat!

Els casals de Can Sala i Can Llança estan adaptats a les mesures i protocols de seguretat i higiene estipulats (ventilació i neteja de les instal·lacions, desinfecció del material, separació 2m distància a les aules i menjador, mascaretes, rentat de mans en arribar i marxar i abans de menjar…). Consulteu totes les mesures a
Mesures de Prevenció del COVID-19 als casals d’estiu – PDF.

I per descomptat: ens adaptem a les mesures vigents que hi hagi en el moment de fer-se el casal, per gaudir plegats d’un estiu molt HAPPY!

Happy english. Logo nen.


Oferim 2 casals únics

tant per la seva ubicació com entorn.
Ideals per divertir-se i aprendre, perquè compaginen l’aire lliure amb estímuls educatius!

CAN SALA, A MONTORNÈS DEL VALLÈS

animals+natura+anglès

És una casa rural amb granja/nucli zoològic amb gran varietat d’animals incloent-hi cavalls, cabres, zebra, porcs, ovelles, burros, conills, cérvol, emú, estruç  i porc espins.  Els nens estan encantats amb els animals i els poden visitar, donar-los de menjar i ajudar a tenir-ne cura.  A més, té molts espais grans i amb ombra per fer activitats a l’aire lliure.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del casal Can Sala.

MÉS INFORMACIÓ, PREUS I DATES A:
DOSSIER INFORMATIU – Casal Can Sala – Estiu 2021

RESERVEU PLAÇA ARA!

Només cal:
– 1 fotografia mida carnet del nen/a
– 1 fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
– Emplenar FULL D’INSCRIPCIÓ CAN SALA 2021
– Fer el pagament d’1 setmana per avançat

Podeu fer la inscripció:
– en persona
, a qualsevol escola Cambridge School
– per e-mail, escrivint a casals@cambridgeschool.com
– o fent la inscripció online (en aquest cas, no és necessari el full d’inscripció perquè ja s’emplena el formulari online).

REUNIÓ INFORMATIVA CAN SALA:
Dimecres 26 de maig – 19:00h
Per videoconferència via ZOOM
Apunteu-vos a la reunió deixant el vostre e-mail de contacte AQUÍ i rebreu l’enllaç d’invitació a la reunió per ZOOM unes hores abans de que es faci.

CAN LLANÇA, A SANT JULIÀ D’ALFOU

piscina+esports+anglès

Can Llança és una masia rural – restaurant que compta amb grans piscines i tobogans, grans sales per fer activitats artístiques i lingüístiques, i un entorn amb parc infantil, bosc, pista de bàdminton i futbol. A més, compta amb una cuina casolana per llepar-se els dits.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del Casal Can Llança.

MÉS INFORMACIÓ, PREUS I DATES A:
DOSSIER INFORMATIU – Casal Can Llança – Estiu 2021

RESERVEU PLAÇA ARA!

Només cal:
– 1 fotografia mida carnet del nen/a
– 1 fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
– Emplenar FULL D’INSCRIPCIÓ CAN LLANÇA 2021
– Fer el pagament d’1 setmana per avançat

Podeu fer la inscripció:
– en persona
, a qualsevol escola Cambridge School
– per e-mail, escrivint a casals@cambridgeschool.com
– o fent la inscripció online (en aquest cas, no és necessari el full d’inscripció perquè ja s’emplena el formulari online).

REUNIÓ INFORMATIVA CAN LLANÇA:
Dimarts 25 de maig – 19:00h
Per videoconferència via ZOOM
Apunteu-vos a la reunió deixant el vostre e-mail de contacte AQUÍ i rebreu l’enllaç d’invitació a la reunió per ZOOM unes hores abans de que es faci.

EL NOSTRE EQUIP

L’equip dels casals d’estiu està format per Núria Rof i Arantxa Medina, directores dels casals amb la titulació de directora de lleure, diversos anys d’experiència en el camp i el nivell Advanced d’anglès, i els monitors, que són professors Happy English i addicionalment amb la titulació de monitors de lleure.

Per tant, tots ells tenen experiència treballant amb nens i reben una formació continuada i sistemàtica en les millors tècniques per fomentar l’aprenentatge de l’anglès.

AMB EL SUPORT PEDAGÒGIC DE CAMBRIDGE SCHOOL

Amb més de 35 anys d’experiència i 10 centres a la comarca, Cambridge School és l’escola d’idiomes de referència al Vallès Oriental per a alumnes de totes les edats, incloent nens i joves a partir d’1 any!

Durant l’estiu, Cambridge School i Happy English treballem plegats perquè la logística dels casals sigui tot un èxit i perquè els nostres monitors disposin del millor material pedagògic. En posar al servei dels nens l’experiència i coneixements en docència infantil de Cambridge School és més fàcil i enriquidor aprendre anglès al voltant d’activitats educatives, creatives, lúdiques i artístiques.

Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta, o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos al 93 870 20 01.


     He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
     Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.