Casals d’estiu 2021

Happy English ofereix 2 casals d’estiu en anglès per a nens i nenes de P3 a 6è de primària, que combinen classes d’anglès per ampliar coneixements i vocabulari amb activitats a l’aire lliure i amb animals, tallers artístics, activitats esportives i piscina, segons el casal que trieu:
Can Sala o Can Llança.

CASALS ADAPTATS A LES MESURES COVID-19
I ja comptem amb la valuosa experiència de l’estiu passat!

Els casals de Can Sala i Can Llança estan adaptats a les mesures i protocols de seguretat i higiene estipulats (ventilació i neteja de les instal·lacions, desinfecció del material, separació 2m distància a les aules i menjador, mascaretes, rentat de mans en arribar i marxar i abans de menjar…). Consulteu totes les mesures a
Mesures de Prevenció del COVID-19 als casals d’estiu – PDF.

I per descomptat: ens adaptem a les mesures vigents que hi hagi en el moment de fer-se el casal, per gaudir plegats d’un estiu molt HAPPY!

Happy english. Logo nen.


Oferim 2 casals únics

tant per la seva ubicació com entorn.
Ideals per divertir-se i aprendre, perquè compaginen l’aire lliure amb estímuls educatius!

CAN SALA, A MONTORNÈS DEL VALLÈS

animals+natura+anglès

És una casa rural amb granja/nucli zoològic amb gran varietat d’animals incloent-hi cavalls, cabres, zebra, porcs, ovelles, burros, conills, cérvol, emú, estruç  i porc espins.  Els nens estan encantats amb els animals i els poden visitar, donar-los de menjar i ajudar a tenir-ne cura.  A més, té molts espais grans i amb ombra per fer activitats a l’aire lliure.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del casal Can Sala.

MÉS INFORMACIÓ, PREUS I DATES A:
DOSSIER INFORMATIU – Casal Can Sala – Estiu 2021

RESERVEU PLAÇA ARA!

Només cal:
– 1 fotografia mida carnet del nen/a
– 1 fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
– Emplenar FULL D’INSCRIPCIÓ CAN SALA 2021
– Fer el pagament d’1 setmana per avançat

Podeu fer la inscripció:
– en persona
, a qualsevol escola Cambridge School
– per e-mail, escrivint a casals@cambridgeschool.com
– o fent la inscripció online (en aquest cas, no és necessari el full d’inscripció perquè ja s’emplena el formulari online).

REUNIÓ INFORMATIVA CAN SALA:
Dimecres 26 de maig – 19:00h
Per videoconferència via ZOOM
Apunteu-vos a la reunió deixant el vostre e-mail de contacte AQUÍ i rebreu l’enllaç d’invitació a la reunió per ZOOM unes hores abans de que es faci.

CAN LLANÇA, A SANT JULIÀ D’ALFOU

piscina+esports+anglès

Can Llança és una masia rural – restaurant que compta amb grans piscines i tobogans, grans sales per fer activitats artístiques i lingüístiques, i un entorn amb parc infantil, bosc, pista de bàdminton i futbol. A més, compta amb una cuina casolana per llepar-se els dits.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del Casal Can Llança.

MÉS INFORMACIÓ, PREUS I DATES A:
DOSSIER INFORMATIU – Casal Can Llança – Estiu 2021

RESERVEU PLAÇA ARA!

Només cal:
– 1 fotografia mida carnet del nen/a
– 1 fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
– Emplenar FULL D’INSCRIPCIÓ CAN LLANÇA 2021
– Fer el pagament d’1 setmana per avançat

Podeu fer la inscripció:
– en persona
, a qualsevol escola Cambridge School
– per e-mail, escrivint a casals@cambridgeschool.com
– o fent la inscripció online (en aquest cas, no és necessari el full d’inscripció perquè ja s’emplena el formulari online).

REUNIÓ INFORMATIVA CAN LLANÇA:
Dimarts 25 de maig – 19:00h
Per videoconferència via ZOOM
Apunteu-vos a la reunió deixant el vostre e-mail de contacte AQUÍ i rebreu l’enllaç d’invitació a la reunió per ZOOM unes hores abans de que es faci.

EL NOSTRE EQUIP


L’equip dels casals d’estiu Happy English està format per la seva directora Núria Rof, amb titulació de directora de lleure, nivell Advanced d’anglès i una àmplia experiència en casals d’estiu per a nens, i un formidable grup de monitors i monitores, que són professors Happy English i que compten amb la titulació de monitors de lleure.

Per tant, tots ells tenen experiència treballant amb nens i reben una formació continuada i sistemàtica en les millors tècniques per fomentar l’aprenentatge de l’anglès.

AMB EL SUPORT PEDAGÒGIC DE CAMBRIDGE SCHOOL

Amb més de 35 anys d’experiència i 10 centres a la comarca, Cambridge School és l’escola d’idiomes de referència al Vallès Oriental per a alumnes de totes les edats, incloent nens i joves a partir d’1 any!

Durant l’estiu, Cambridge School i Happy English treballem plegats perquè la logística dels casals sigui tot un èxit i perquè els nostres monitors disposin del millor material pedagògic. En posar al servei dels nens l’experiència i coneixements en docència infantil de Cambridge School és més fàcil i enriquidor aprendre anglès al voltant d’activitats educatives, creatives, lúdiques i artístiques.

Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta, o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos al 93 870 20 01.


     He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
     Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.