Casals d’estiu 2024

2 casals, 1 filosofia:

Happy English ofereix dos casals d’estiu en anglès per a nens i nenes d’I3 a 6è de primària, que combinen classes d’anglès per ampliar coneixements i vocabulari amb activitats a l’aire lliure, animals de granja, visites a l’hort, tallers artístics, jocs d’exterior en grup i jocs d’aigua. Són:
Casal CAN SALA (a Montornès del Vallès) i Casal HORTUS (a Samalús, a la zona de La Garriga).

naturalment happy!

Happy-English-Summer-Happy-english-conill

IMMERSIÓ HAPPY!
EN L’ANGLÈS

_
Al llarg de tot el dia i en totes les activitats, els nens i nenes viuen l’anglès sense adonar-se’n amb monitors-dinamitzadors Happy English, que tenen un nivell mínim Advanced.

AIRE LLIURE, ANIMALS, JOCS D’AIGUA…
_
Per ubicació i espai, els dos casals ofereixen una oportunitat fantàstica per fer activitats didàctiques, divertides i inoblidables en contacte amb la natura!

Happy english summer. Happy english. Manualitats

CADA SETMANA
ÉS UNA DESCOBERTA!
_
Les classes d’anglès diàries tenen un fil conductor diferent cada setmana, i fem tallers artístics i activitats creatives que fomenten la relació amb altres nens i nenes.

Happy english. Logo nen.


(!) RECORDA:
Hi ha setmanes que s’omplen de seguida!
Si desitges una setmana concreta o assegurar-te cert nombre de setmanes, recomanem reservar plaça tan aviat com et sigui possible!

CAN SALA, A MONTORNÈS DEL VALLÈS

ANIMALS, NATURA I ANGLÈS

És una casa rural amb granja/nucli zoològic i compta amb gran varietat d’animals – incloent-hi cavalls, ponis, cabres, porcs, ovelles, burros, conills, emús, porcs espins…, que els nens poden visitar, alimentar i cuidar. Les seves instal·lacions, espectaculars, disposen de grans espais oberts i amb ombra – ideals per fer activitats a l’aire lliure a l’estiu. Dins de la casa rural hi ha habitacions que adaptem per a l’ús de classes.

Podràs veure fotos i vídeos d’aquesta edició al BLOG del CAN SALA (activat a l’estiu).

MÉS INFORMACIÓ, PREUS I DATES A:
DOSSIER INFORMATIU – Casal Can Sala – Estiu 2024

RESERVA PLAÇA ARA!
Només cal:

1) Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CAN SALA’24
Et caldrà 1 fotografia tipus carnet del nen/a (en format digital) i 1 fotografia de la targeta sanitària del nen/a (també en format digital).

2) Fer el pagament d’1 setmana per avançat (un cop t’hàgim confirmat la disponibilitat de places per a les dates sol·licitades prèviament en el formulari d’inscripció).

TENS UNA CONSULTA?
Revisa les preguntes freqüents a FAQs CASALS
o bé contacta directament amb nosaltres:
en persona, als centres Cambridge School
– per telèfon, trucant o per WhatsApp al 931597620
– per e-mail, a casals@cambridgeschool.com

REUNIÓ INFORMATIVA – CAN SALA:
DATA DE CELEBRACIÓ: Dimecres 22 de maig de 2024 – 19:00h per ZOOM. Si us plau, ompliu aquest formulari per rebre el LINK D’ACCÉS a la reunió.

HORTUS, A SAMALÚS – LA GARRIGA

ANIMALS, NATURA I ANGLÈS

HORTUS compta amb una llarga tradició a organitzar casals per a nens d’infantil i primària, així com activitats de granja per a escoles al llarg de tot l’any. Per ubicació i instal·lacions, és ideal perquè els nens se sentin immersos en la natura i en contacte amb els animals (cavalls, ponis, rucs, vaques, ovelles, cabres, porcs, conills, gallines…). A més, té zona d’horts ecològics on fer activitats a l’aire lliure, sala-taller, porxos amb ombra (ideals per a l’estiu!), bosc amb cabanyes i zones d’esbarjo infantil. I, per descomptat, és Happy English​ per a l’estiu!

Podràs veure fotos i vídeos d’aquesta edició al BLOG del casal HORTUS (activat a l’estiu).

MÉS INFORMACIÓ, PREUS I DATES A:
DOSSIER INFORMATIU –
Casal HORTUS – Estiu 2024

RESERVA PLAÇA ARA!
Només cal:

1) Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ HORTUS’24
Et caldrà 1 fotografia tipus carnet del nen/a (en format digital) i 1 fotografia de la targeta sanitària del nen/a (també en format digital).

2) Fer el pagament d’1 setmana per avançat (un cop t’hàgim confirmat la disponibilitat de places per a les dates sol·licitades prèviament en el formulari d’inscripció).

TENS UNA CONSULTA?
Revisa les preguntes freqüents a FAQs CASALS
o bé contacta directament amb nosaltres:
en persona, als centres Cambridge School
– per telèfon, trucant o per WhatsApp al 938612220
– per e-mail, a casals@cambridgeschool.com

REUNIÓ INFORMATIVA – HORTUS:
DATA DE CELEBRACIÓ: Dijous 23 de maig de 2024 – 19:00h per ZOOM. Si us plau, ompliu aquest formulari per rebre el LINK D’ACCÉS a la reunió.

EL NOSTRE EQUIP


L’equip de casals d’estiu està format per un formidable grup de monitors i monitores amb títol en monitoratge de lleure i són professors Happy English amb un nivell mínim Advanced d’anglès. Tots ells tenen experiència treballant amb infants i reben formació continua en les millors tècniques per fomentar l’aprenentatge de l’anglès.

Aquest estiu, els directors dels casals seran l’Ismael García (Director Casal Can Sala) i en Dani Freixas (Director Casal Hortus), tots dos amb una llarga trajectòria a Happy English.

AMB EL SUPORT PEDAGÒGIC DE CAMBRIDGE SCHOOL

Amb 40 anys d’experiència i 9 centres a la comarca, Cambridge School és l’escola d’idiomes de referència al Vallès Oriental per a alumnes de totes les edats, incloent nens i joves a partir d’1 any!

Durant l’estiu, Cambridge School i Happy English treballem plegats perquè la logística dels casals sigui tot un èxit i perquè els nostres monitors disposin del millor material pedagògic. En posar al servei dels nens l’experiència i coneixements en docència infantil de Cambridge School és més fàcil i enriquidor aprendre anglès al voltant d’activitats educatives, creatives, lúdiques i artístiques.

contacte

Si tens qualsevol consulta o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos o enviar-nos un WhatsApp al telèfon 93 870 20 01.


     He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
     Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.