Casals d’estiu

Happy English ofereix 2 casals d’estiu en anglès per a nens i nenes de P3 a 6è de primària, que combinen classes d’anglès per ampliar coneixements i vocabulari amb activitats a l’aire lliure i amb animals, tallers artístics, activitats esportives i piscina, segons el casal que escullis: Can Sala i Can Llança.

INFORMACIÓ COVID-19
Hem adaptat els nostres casals, i ja hem obert inscripcions!

Els casals de Can Sala i Can Llança estan adaptats a les mesures i protocols de seguretat i neteja estipulats (grups tancats de màxim 10 nens per monitor, ventilació i neteja de les instal·lacions, desinfecció del material, separació 2m distància a les aules i menjador, entrada esglaonada, presa de la temperatura als nens en arribar, rentat de mans en arribar i marxar i abans de menjar…). Podeu consultar totes les mesures preses a l’enllaç següent:
Mesures de Prevenció del COVID-19 als casals d’estiu – PDF

Les mesures necessàries per gaudir plegats d’un estiu molt HAPPY!

Happy english. Logo nen.


Oferim 2 casals únics

tant per la seva ubicació com entorn.
Ideals per divertir-se i aprendre, perquè compaginen l’aire lliure amb estímuls educatius que ajuden a compensar el temps d’estudi que no han rebut a causa de la COVID-19.

CAN SALA, A MONTORNÈS DEL VALLÈS

animals+natura+anglès

És una casa rural amb granja/nucli zoològic amb gran varietat d’animals incloent-hi cavalls, cabres, zebra, porcs, ovelles, burros, conills, cérvol, emú, estruç  i porc espins.  Els nens estan encantats amb els animals i els poden visitar, donar-los de menjar i ajudar a tenir-ne cura.  A més, té molts espais grans i amb ombra per a fer activitats a l’aire lliure.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del casal Can Sala.

MÉS INFORMACIÓ A:
DOSSIER INFORMATIU PDF – Casal Can Sala – Estiu 2020

RESERVEU PLAÇA ARA!
Podeu fer la inscripció presencialment a qualsevol escola Cambridge School o enviar emplenats a casals@cambridgeschool.com els documents següents:

Si us plau, recordeu que per completar la reserva cal fer el pagament d’una setmana per avançat. 

REUNIÓ INFORMATIVA – CAN SALA
Per videoconferència – Dimecres 17 de juny – 19:30h
Apunteu-vos-hi: deixant el vostre e-mail de contacte AQUÍ i rebreu l’enllaç d’invitació a la reunió per ZOOM unes hores abans de que es faci

CAN LLANÇA, A SANT JULIÀ D’ALFOU

piscina+esports+anglès

Can Llança és una masia rural – restaurant que compta amb grans piscines i tobogans, grans sales per fer activitats artístiques i lingüístiques, i un entorn amb parc infantil, bosc, pista de bàdminton i futbol. A més, compta amb una cuina casolana per llepar-s’hi els dits.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del Casal Can Llança.

MÉS INFORMACIÓ A:
DOSSIER INFORMATIU PDF – Casal Can Llança – Estiu 2020

RESERVEU PLAÇA ARA!
Podeu fer la inscripció presencialment a qualsevol escola Cambridge School o enviar emplenats a casals@cambridgeschool.com els documents següents:

Si us plau, recordeu que per completar la reserva cal fer el pagament d’una setmana per avançat. 

REUNIÓ INFORMATIVA – CAN LLANÇA:
Per videoconferència – Dimarts 16 de juny – 19:30h
Apunteu-vos-hi: deixant el vostre e-mail de contacte AQUÍ i rebreu l’enllaç d’invitació a la reunió per ZOOM unes hores abans de que es faci

EL NOSTRE EQUIP

L’equip dels casals d’estiu està format per Núria Rof i Arantxa Medina, directores dels casals amb la titulació de directora de lleure, diversos anys d’experiència en el camp i el nivell Advanced d’anglès, i els monitors, que són professors Happy English i addicionalment amb la titulació de monitors de lleure.

Per tant, tots ells tenen experiència treballant amb nens i reben una formació continuada i sistemàtica en les millors tècniques per fomentar l’aprenentatge de l’anglès.

AMB EL SUPORT PEDAGÒGIC DE CAMBRIDGE SCHOOL

Amb més de 35 anys d’experiència i 10 centres a la comarca, Cambridge School és l’escola d’idiomes de referència al Vallès Oriental per a alumnes de totes les edats, incloent nens i joves a partir d’1 any!

Durant l’estiu, Cambridge School i Happy English treballem plegats perquè la logística dels casals sigui tot un èxit i perquè els nostres monitors disposin del millor material pedagògic. En posar al servei dels nens l’experiència i coneixements en docència infantil de Cambridge School és més fàcil i enriquidor aprendre anglès al voltant d’activitats educatives, creatives, lúdiques i artístiques.

Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta, o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos al 93 870 20 01.


 He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
 Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.