Casals d’estiu

Happy English ofereix 2 casals d’estiu en anglès per a nens i nenes de P3 a 6è de primària, que combinen classes d’anglès per ampliar coneixements i vocabulari amb activitats a l’aire lliure i amb animals, tallers artístics, activitats esportives i piscina, segons el casal que escullis: Can Sala i Can Llança.

La nostra fórmula: naturalment happy!

Happy-English-Summer-Happy-english-conill

Immersió en anglès: al llarg de tot el dia i en totes les activitats els nens i nenes estan amb professors Happy English, que tenen un nivell mínim Advanced d’anglès i es comuniquen en anglès en tot moment.

Happy english summer. Happy english. Arc de Sant Martí

Aire lliure, animals, piscina, esports…: els casals ofereixen una bona oportunitat perquè els nens i nenes estiguin fent activitats a l’aire lliure, sigui en contacte amb animals i naturalesa, tot aprofitant l’entorn de Can Sala, o bé fent esports i gaudint de la piscina de Can Llançà.

Happy english summer. Happy english. Manualitats

Classes d’anglès i tallers: Les classes d’anglès diàries tenen un fil conductor relacionat amb l’entorn cada setmana. A més, es complementen amb tallers artístics per estimular la seva creativitat i treballar les habilitats bàsiques i tot tipus d’activitats per tal de relacionar-se amb nens i nenes de la seva edat.

Happy english. Logo nen.

Oferim 2 casals únics
tant per la seva ubicació com entorn

CAN SALA, A MONTORNÈS DEL VALLÈS

animals+natura+anglès

És una casa rural amb granja/nucli zoològic amb gran varietat d’animals incloent-hi cavalls, cabres, zebra, porcs, ovelles, burros, conills, cérvol, emú, estruç  i porc espins.  Els nens estan encantats amb els animals i els poden visitar, donar-los de menjar i ajudar a tenir-ne cura.  A més, té molts espais grans i amb ombra per a fer activitats a l’aire lliure.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del casal Can Sala.

MÉS INFORMACIÓ A:

RESERVEU PLAÇA ARA!

Només cal descarregar i enviar omplert el full d’inscripció, 1 fotocòpia de la targeta sanitària i 1 fotografia de mida carnet a casals@cambridgeschool.com, i efectuar el pagament d’una setmana per avançat. El procés d’inscripció també es pot fer presencialment a qualsevol escola Cambridge School.

CAN LLANÇA, A SANT JULIÀ D'ALFOU

piscina+esports+anglès

Can Llança és una masia rural – restaurant que compta amb grans piscines i tobogans, grans sales per fer activitats artístiques i lingüístiques, i un entorn amb parc infantil, bosc, pista de bàdminton i futbol. A més, compta amb una cuina casolana per llepar-s’hi els dits.

Podeu veure fotos i vídeos d’edicions anteriors al BLOG del Casal Can Llança.

MÉS INFORMACIÓ A:

RESERVEU PLAÇA ARA!

Només cal descarregar i enviar omplert el full d’inscripció, 1 fotocòpia de la targeta sanitària i 1 fotografia de mida carnet a casals@cambridgeschool.com, i efectuar el pagament d’una setmana per avançat. El procés d’inscripció també es pot fer presencialment a qualsevol escola Cambridge School.

EL NOSTRE EQUIP

L’equip dels casals d’estiu està format per Núria Rof i Arantxa Medina, directores dels casals amb la titulació de directora de lleure, diversos anys d’experiència en el camp i el nivell Advanced d’anglès, i els monitors, que són professors Happy English i addicionalment amb la titulació de monitors de lleure.

Per tant, tots ells tenen experiència treballant amb nens i reben una formació continuada i sistemàtica en les millors tècniques per fomentar l’aprenentatge de l’anglès.

AMB EL SUPORT PEDAGÒGIC DE CAMBRIDGE SCHOOL

Amb més de 35 anys d’experiència i 10 centres a la comarca, Cambridge School és l’escola d’idiomes de referència al Vallès Oriental per a alumnes de totes les edats, incloent nens i joves a partir d’1 any!

Durant l’estiu, Cambridge School i Happy English treballem plegats perquè la logística dels casals sigui tot un èxit i perquè els nostres monitors disposin del millor material pedagògic. En posar al servei dels nens l’experiència i coneixements en docència infantil de Cambridge School és més fàcil i enriquidor aprendre anglès al voltant d’activitats educatives, creatives, lúdiques i artístiques.

 

Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta, o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos al 93 870 20 01.


 He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
 Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.