SARA BURGUEÑO, NOVA PROFESSORA HAPPY ENGLISH

Donem la benvinguda a la Sara Burgueño, una dels nous professors de l’equip Happy English d’aquest curs 19-20! La Sara és graduada en Educació Primària – menció d’anglès i té el nivell C1 d’aquest idioma. A part del bon nivell d’anglès, compta ja amb àmplia experiencia en l’ensenyament: ha treballat en un centre educatiu als … +

Professors a punt, el nou curs arrenca!!

A Happy English ja estem a punt per començar demà el nou curs. Més de 30 professors estan il·lusionats amb tornar a les aules, després de la formació inicial pedagògica rebuda per Cambridge School. Segur que reconeixeu a professors d’altres anys, però també en tenim de nous amb molt bona preparació. Ben aviat us els … +

Fotos de grup!

Aquest casal arriba a la seva fi! Estem molt i molt contents de haver comptat amb tots vosaltres, moltíssimes gràcies! A continuació, us deixem unes fotos de grup molt especials… Thank you team! Ens veiem l’any que ve! Fins aviat!

Afternoon i Primària – Week 2 September (1)

Aquest casal arriba a la seva fi! Estem molt i molt contents de haver comptat amb tots vosaltres, moltíssimes gràcies i ens veiem l’any que ve! Animal time! Happy hippie hour! Fun and games!  

Infantil – Week 2 September (1)

Aquest casal arriba a la seva fi! Estem molt i molt contents de haver comptat amb tots vosaltres, moltíssimes gràcies i ens veiem l’any que ve! Water games! Treasure Hunt! English Class! Fun and games! Activitat de pony!  

Infantil – Week 2 September

Arribem  a l’última setmana de Casal! Activitat de pony! Carruage! Animal time! Treasure hunt! English Class! Painting!