El nostre equip

Happy english. Cambridge School logo.
Els professors de Happy English són joves responsables i dinàmics formats per Cambridge School i amb un certificat de nivell d’anglès alt. Per incorporar-se a l’equip, tots ells han de superar un procés de selecció inicial i demostrar que tenen un nivell mínim C1 del Marc Europeu Comú de Referència.
Happy english.
A més, reben una formació inicial a principi de curs per assegurar la correcta implementació del mètode i formació continuada de les millors tècniques educatives per fomentar l’aprenentatge de l’anglès. També, tots els professors compten amb experiència treballant amb nens i nenes.

SUPORT PEDAGÒGIC DE CAMBRIDGE SCHOOL

Cambridge School proporciona el suport pedagògic a Happy English en dos aspectes molt crucials a l’hora de garantir l’èxit de les classes d’anglès:

  • La selecció del material didàctic i programació del temari de les classes.
  • La formació dels professors en gran varietat d’aspectes perquè puguin ensenyar l’anglès de manera efectiva segons les edats i nivells dels grups.

UNA DIRECCIÓ I COORDINACIÓ DE LÍDERS

NÚRIA ROF
Directora i coordinadora
de Happy English
Encarregada del tracte amb les AMPAs/AFAs de les escoles i de la gestió logística del personal docent, la Núria està al davant d’un ampli equip de joves monitors i professors Happy English.

Si desitgeu conèixer millor els nostres serveis o voleu fer una gestió o consulta relacionada amb els nostres cursos, she’s the one!

EMERGÈNCIES D’ÚLTIMA HORA?

D’altra banda, a Happy English comptem amb servei de suplència per tal que si hi ha alguna emergència d’última hora, malaltia, etc. la classe no hagi de ser mai cancel·lada i els alumnes no es perdin cap dia de classe.

Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta, o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos al 93 870 20 01.


     He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
     Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.