benvinguts al casal can llança 2021

Benvolgudes famílies,

Ara que comença l’estiu, ens disposem a iniciar el casal en anglès a Can Llança. I ho fem amb tota la il·lusió del món!

Després d’un curs escolar tan peculiar, volem que els vostres fills gaudeixin a l’aire lliure amb estímuls naturals i lúdico-formatius que els faran aprofitar l’estiu com mai. Des de Happy Englishels acompanyarem en un munt d’activitats esportives i de lleure a l’aire lliure, on fomentarem l’esportivitat i l’amistat en l’entorn més idoni que pugueu imaginar, perquè es diverteixin i aprenguin de la forma més HAPPY!

Are you ready?


Per estar ben preparats, aquí teniu uns petits recordatoris que us seran d’utilitat:

 • QUÈ CAL PORTAR?
  Els infants han de portar els següents materials: estoig amb llapis, goma i colors (per a l’estona de classe); motxilla amb un petit esmorzar de mig matí (recomanem esmorzar també abans a casa); una cantimplora; gorra per al sol bambes o calçat còmode.

  I per a la piscina: xancles o sandàlies d’aigua, banyador i una tovallola. Han de sortir de casa amb la crema solar i repel·lent de mosquits ja posats

  Pel que fa a la mascareta:
  De moment, és necessari que en portin una ja posada a l’entrada al casal i una de recanvi. Si aquesta setmana hi ha nous canvis en les restriccions sobre l’ús de mascaretes a l’exterior, abans de començar el casal rebríeu un e-mail específic amb l’actualització pertinent.
 • PLANNING D’ACTIVITATS
  Aquí podeu descarregar-vos el PLANNING SETMANAL ORIENTATIU per a totes les setmanes del casal, que servirà perquè tingueu una idea orientativa de quines activitats farem cada dia de la setmana.

 • ENTRADES I SORTIDES
  En disposar d’un gran espai, en aquest cas, podem acollir tots els grups a la mateixa hora d’entrada, però preguem ser puntuals. Si us cal ampliar l’horari, disposem del servei d’acollida.
 • MESURES COVID:
  Si us plau, recordeu comprovar cada dia a casa que els nens no presenten cap símptoma abans de portar-los i, si en presenten, informeu-nos-en tant aviat com sigui possible per posar en marxa el protocol adient.

  Actualment, hi ha vigents aquestes mesures de prevenció contra la COVID-19. Però recordeu que en cas que aquesta setmana hi hagi un canvi en les restriccions sobre l’ús de mascaretes a l’exterior, abans de començar el casal rebríeu un e-mail específic amb l’actualització pertinent.
 • DINAR EN DIES PUNTUALS
  Si el vostre fill/a s’ha de quedar a dinar un dia de forma puntual,
  només cal lliurar una nota a la directora del casal Can Llança el mateix dia a les 9 del matí, juntament amb l’abonament d’11€ en efectiu, que és l’import d’un dinar i servei de monitoratge esporàdic fins a les 15h.

 • COMUNICACIÓ AMB ELS MONITORS
  Per comunicar-vos amb el monitor/a del vostre fill/a, només cal que us dirigiu a ell/a o bé a la directora del casal a l’hora d’arribada o recollida. En cas que tingueu qualsevol altre tipus de consulta, si us plau feu servir l’email casals@cambridgeschool.com..
 • BLOG
  Recordeu que podeu seguir les activitats dels vostres fills amb les fotos i els vídeos que penjarem en aquest blog.

Si teniu cap dubte o consulta, també podeu trucar-nos al telèfon 931591160.

Esperem amb moltes ganes començar aquesta nova temporada de casal amb tots vosaltres.

Salutacions cordials,

Núria Rof

Directora coordinadora dels casals d’anglès Happy English

Deja un comentario