CURS 21-22 D’EXTRAESCOLARS HAPPY ENGLISH

AVUI, dilluns 4 d’octubre comencem les classes extraescolars d’anglès Happy English 21-22, i estem molt contents de poder-vos tornar a veure en un curs que confiem gaudir plegats amb gran normalitat.

Els avenços aconseguits amb la vacunació i l’experiència assolida (tant amb els casals d’estiu com amb la gestió de les classes de Cambridge School) durant aquest darrer any i mig ens animen a ser optimistes. I més, en veure que les classes a les escoles han engegat molt bé!

Per començar, encetem les classes presencials completament adaptats a les mesures covid vigents, en matèria d’higieneneteja i protocols de prevenció i actuació covid-19, i sempre respectant les directrius particulars que cada AMPA / AFA i escola estiguin aplicant en el seu centre.

Davant de l’any acadèmic que iniciem ara, els nostres professors estan més il·lusionats que mai, i en les properes setmanes —a través dels vostres centres escolars, AMPAs/AFAs o per email, a través de nosaltres mateixos— us farem arribar informació sobre la programació orientativa del curs 21-22 que els vostres fills faran amb nosaltres. Així mateix, properament també rebreu enllaços a material audiovisual i eines online de suport a l’aprenentatge que podreu utilitzar a casa com a reforç de les nostres classes presencials.

Confiem que hàgiu tingut una magnífica tornada a les aules, i que al llarg del curs 21-22 els vostres fills i filles gaudeixin i aprenguin molt anglès amb nosaltres.

Per acabar, us animem a seguir visitant regularment aquest blog per estar al dia de totes les novetats que vagin sorgint.

Que tingueu un curs 21-22 d’anglès SUPER HAPPY!

Deja un comentario