Benvinguts al casal d’agost i setembre

Benvolgudes famílies,

Esperem que hagueu tingut unes bones vacances!

Tornem amb les piles carregades per a més activitats i diversió al casal de Can Sala durant la darrera setmana d’agost i primera de setembre.

Per a aquells nens i nenes que es queden a dinar, a sota teniu el MENÚ de les dues setmanes, perquè pugueu saber amb antelació què menjaran els vostres fills. També podeu descarregar-vos el menú aquí:

>> MENÚ DELS ÀPATS D’AGOST – SETEMBRE EN PDF

Aprofitem per fer-vos arribar alguns petits recordatoris d’última hora que us seran d’utilitat:

  • Si necessiteu comunicar-vos amb el monitor/a del vostre fill/a, només cal que us dirigiu a ell/a o bé a la directora del casal a l’hora d’arribada o recollida. En cas que tingueu qualsevol altre tipus de consulta, si us plau, feu servir l’email casals@cambridgeschool.com.
  • Els infants han de portar una motxilla amb un petit esmorzar de mig matí (recomanem esmorzar a casa), així com la cantimplora i gorra per al sol. Han de sortir de casa amb la crema solar i repel·lent de mosquits posats.
  • Habilitarem un panell informatiu a l’entrada per a qualsevol comunicat amb les famílies, i que podreu consultar cada dia quan recolliu el vostre fill/a.
  • Si us plau, intenteu ser puntuals per a l’arribada i la recollida. Si us cal ampliar l’horari, disposem del servei d’acollida o de migdia i tarda.
  • Si necessiteu que un dia puntualment el vostre fill/a es quedi a dinar, només cal que lliureu una nota a la directora del casal el mateix dia a les 9 del matí, juntament amb l’abonament d’11€ en efectiu, que és l’import d’un dinar i servei de monitoratge esporàdic fins a les 15h.

Us esperem amb molta il·lusió!

Salutacions cordials,

Arantxa Medina i Núria Rof
Directores del casal d’anglès a Can Sala

Deja un comentario