CURS 23-24 D’EXTRAESCOLARS HAPPY ENGLISH

Hem iniciat el CURS 23-24 amb moltes ganes de seguir practicant i aprenent anglès de la forma més Happy!

Ara que ens coneixem bé i que els infants ja s’han familiaritzat amb les dinàmiques de les classes, volem aprofitar per recordar-vos alguns punts importants que us seran d’utilitat durant el curs:

1) E-MAIL amb LA PROGRAMACIÓ ORIENTATIVA i MATERIALS DIDÀCTICS
Durant aquestes setmanes (entre el 24 i 31 d’octubre) enviarem a les famílies d’alumnes que fan Happy English un e-mail que inclou material relacionat amb el curs, com ara:

  • La programació orientativa: un document de caràcter docent on hi ha la temporalització aproximada dels continguts del curs 23-24 per al vostre fill/a.
  • Informació sobre el llibre de curs que estan utilitzant els alumnes.
  • Accés a recursos didàctics.

Aquests materials han estat personalitzats per a cada nivell i preparats i seleccionats en funció de les necessitats específiques de cada centre educatiu, i us permetran conèixer què estem treballant a classe en cada període i també practicar a casa allò que fem a l’aula.

Si us plau, durant aquestes setmanes, consulteu els vostres e-mails, i si no el rebeu, poseu-vos en contacte amb la vostra AMPA/AFA o bé amb admin@happyenglish.cat.

2) INFORMES I ENTREVISTES HAPPY!
•    Cada trimestre rebreu un informe escrit sobre els progressos i la conducta dels vostres fills (al desembre, al febrer i al maig).
•    Si desitgeu parlar amb el professor/a dels vostres fills, les entrevistes personals amb els professors es fan a petició de la família (és a dir: si la família en sol·licita una).

3) COMUNICACIÓ HAPPY!

Si durant el curs us sorgeix cap pregunta o voleu fer-nos arribar un missatge o concertar una entrevista amb el professor/a, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’AMPA/AFA de la vostra escola o bé escriviu-nos a admin@happyenglish.cat.

Confiem que aquesta informació sigui del vostre interès, i desitgem que aquest curs sigui per als vostres fills molt Happy i molt English!

Feu un comentari