Benvinguts al casal Can Sala – Estiu 2020

Benvolgudes famílies,

Ara que deixem el confinament enrere i l’estiu és a punt de començar, ens disposem a iniciar el casal en anglès a Can Sala amb més il·lusió que mai!

Després de tantes setmanes a casa, sabem que els vostres fills necessiten compaginar molt aire lliure amb estímuls lúdico-formatius que ajudin a compensar el temps perdut a causa de la COVID-19. Des de Happy English, els acompanyarem en aquesta redescoberta del món i de l’amistat en l’entorn més idoni que pugueu imaginar, perquè es diverteixin i aprenguin de la forma més HAPPY!

Are you ready?

Per estar ben preparats, aquí teniu uns petits recordatoris que us seran d’utilitat:

  • El divendres previ de cada setmana a la qual estiguin apuntats els vostres fills, rebreu un e-mail específic amb el planning de les activitats que hi haurà, així sabreu quan han de portar el banyador i la tovallola per als jocs d’aigua, i també informació detallada del lloc i hora d’entrada. 

  • Farem les entrades esglaonades seguint els horaris detallats en el planning que rebreu. Per agilitzar els processos d’arribada i recollida, us preguem que intenteu ser puntuals i que els nens portin la mascareta ja posada en el moment d’entrar. Si us cal ampliar l’horari, disposem del servei d’acollida.

  • Per comunicar-vos amb el monitor/a del vostre fill/a, només cal que us dirigiu a ell/a o bé a la directora del casal Núria Rof a l’hora d’arribada o recollida. En cas que tingueu qualsevol altre tipus de consulta, si us plau feu servir l’email casals@cambridgeschool.com.

  • Els infants han de portar els següents materials: mascareta (per a les entrades i sortides i per als moments que no es puguin respectar les distàncies establertes), motxilla amb un petit esmorzar de mig matí (recomanem esmorzar a casa), així com la cantimplora i gorra per al sol. Han de sortir de casa amb la crema solar i repel·lent de mosquits posats.
  • Perquè el vostre fill/a es quedi a dinar un dia de forma puntual, només cal que lliureu una nota (a Núria Rof, directora del casal) el mateix dia a les 9 del matí, juntament amb l’abonament d’11€ en efectiu, que és l’import d’un dinar i servei de monitoratge esporàdic fins a les 15h.

D’altra banda, perquè pugueu saber amb antelació què menjaran els vostres fills, trobareu el menú orientatiu per a les 6 setmanes de juny-juliol a l’enllaç següent: CAN SALA – Menú casal d’estiu 2020.

>> MENÚ DELS ÀPATS D’ESTIU EN PDF

Esperem amb moltes ganes començar aquesta nova temporada de casal amb tots vosaltres.

Salutacions cordials,

Núria Rof

Directora del casal d’anglès a Can Sala

Feu un comentari