Anglès lúdic

Nens de P3 a P5

Són classes amb un plantejament molt lúdic i amè que tenen com a objectiu crear un ambient de classe agradable i divertit on els nens se senten a gust i desenvolupen interès per l’idioma a part de practicar-lo. Se segueix un temari i es fan sobretot:

  • Jocs i activitats orals (per exemple, comprendre instruccions, reconèixer i expressar oralment vocabulari…)
  • Cançons: Exposen els alumnes al vocabulari clau en un context musical i amb ritme. En posem sovint! Gairebé sempre acompanyem d’accions.
  • Teatre: representació dels contes que motiva els nens a parlar l’anglès. Fan les accions i repeteixen el diàleg.
  • Contes: estimulen la imaginació,, desperten la motivació i proporcionen un context significatiu, fet que constitueix un vehicle d’aprenentatge de l’anglès idoni.
  • Manualitats: serveixen per treballar el vocabulari de forma visual, ajuden a retenir i consolidar el que es treballa a classe.

A més, regularment es treballa una fitxa dissenyada per consolidar el contingut de les classes.

Nens de 1r a 6è Primària

Classes lúdiques i entretingudes amb l’objectiu de fomentar l’interès per l’idioma i desenvolupar una correcta pronunciació. Totes les activitats que es realitzen (cançons, contes, teatre, jocs didàctics…) segueixen el fil conductor d’un programa didàctic estructurat. Els alumnes aprenen a preguntar i respondre qüestions relacionades amb les seves experiències quotidianes i la seva vida.


Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta, o vols demanar un pressupost sense compromís, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible. També pots trucar-nos al 93 870 20 01.


     He llegit i acceptat la clàusula de confidencialitat.
     Accepto rebre notícies i ofertes de Cambridge School.