Com afecten les noves mesures covid-19 les classes Happy English?

Benvolguts pares i mares d’alumnes, 

D’acord amb les noves mesures covid-19 decretades per la Generalitat de Catalunya, en vigor a partir del divendres 30 d’octubre, s’aturen les activitats extraescolars presencials que no es puguin fer dins del grup bombolla, per un període de 15 dies.

Com afecten les nostres classes?

  • Si les classes que fem al grup del vostre fill/a es fan MANTENINT EL GRUP BOMBOLLA de classe,  podem garantir que els alumnes de les classes extraescolars Happy English estaran en contacte només amb els companys/es amb els quals ja es veuen a classe. Per tant: per a aquest grup, seguim amb les classes extraescolars presencials Happy English durant el període de noves restriccions.

  • Si les classes que fem al grup del vostre fill/a es fan amb alumnes provinents DE GRUPS BOMBOLLA DIFERENTS, durant aquest període de 15 dies us enviarem setmanalment un email amb material audiovisual Happy English perquè els vostres i fills i filles puguin seguir practicant l’anglès des de casa durant aquests dies.

En tots els casos, ja haureu rebut un comunicat nostre (bé per e-mail o bé a través de l’escola o de l’AMPA) explicant-vos com procedirem.

Desitgem que tots estigueu bé i confiem poder tornar-vos a veure a tots a classe molt aviat.

Per a qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei, podeu adreçar-vos a l’AMPA o a la secretaria de l’escola (segons el centre), o bé ens podeu escriure a admin@happyenglish.cat, a l’atenció de Núria Rof, Coordinadora de Happy English.

Feu un comentari