COMENCEM EL CURS 20-21 MOLT HAPPY DE VEURE-US!

Aquesta setmana hem començat les classes extraescolars d’anglès Happy English 20-21, i estem la mar de contents de tornar-vos a veure en persona després de tants mesos.

Som conscients que a tots ens agradaria poder-nos veure en altres circumstàncies, però ens hem assegurat de prendre les mesures oportunes contra l’empipadora covid-19 per poder seguir aprenent i passant-nos-ho bé en anglès amb les garanties òptimes!

En les properes setmanes, a través dels vostres centres escolars o per email a través de nosaltres mateixos, rebreu més informació sobre la programació orientativa del curs 20-21 que els vostres fills estan fent amb nosaltres, enllaços a material audiovisual i eines online de suport que podeu utilitzar a casa com a reforç de les nostres classes, així com els protocols a seguir en cas de detectar-se un positiu de covid-19 al vostre grup.

Confiem que durant aquest curs els vostres fills i filles gaudeixin i aprenguin molt anglès amb nosaltres i us animem a seguir visitant regularment aquest blog per estar al dia de qualsevol novetat que pugui sorgir.

Us desitgem un curs 20-21 MOLT HAPPY!

Feu un comentari