SARA BURGUEÑO, NOVA PROFESSORA HAPPY ENGLISH

Donem la benvinguda a la Sara Burgueño, una dels nous professors de l’equip Happy English d’aquest curs 19-20! La Sara és graduada en Educació Primària – menció d’anglès i té el nivell C1 d’aquest idioma. A part del bon nivell d’anglès, compta ja amb àmplia experiencia en l’ensenyament: ha treballat en un centre educatiu als Estats Units (un kindergarden) i més recentment de professora en una acadèmia i monitora d’activitats extraescolars, tot en anglès!

De la carrera universitària, en destaca l’esperit innovador, per projectes, jocs… que els van inculcar, que li ha servit molt després per aplicar-ho a la pràctica. Comenta que tot bagatge és important i cada nen és un món, per tant com a professor s’ha d’estar preparat amb material de molts tipus, diferent metodologia, etc. per intentar arribar de la millor manera a tothom, ja que “si els nens no s’ho passen bé, és difícil que els entri l’anglès”.  Aquest curs està de professora Happy English en edats molt variades, des de P3 fins a 6è de Primària, i sap que cal adequar-se a cada edat, però que a tothom li cal divertir-se per aprendre.

A part de la seva passió per ensenyar, té altres hobbies, com són ballar salsa i nedar a la platja. I li apassiona la robòtica: de fet ha estat monitora de robòtica en anglès en un centre educatiu a Barcelona.

Welcome, Sara!

 

Feu un comentari