Una mirada al 2n trimestre

Benvolguts pares i mares d’alumnes,

Esperem que tots hàgiu tingut unes bones festes i un bon inici d’any 2021.

De cara a la represa del curs extraescolar d’anglès 20-21 després de les vacances de Nadal, us comuniquem que -d’acord amb les noves mesures covid-19 i entre altres restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya-, des del 7 de gener i per als següents deu dies, NO poden fer-se activitats extraescolars presencials que impliquin més d’un grup bombolla.

COM AFECTA EL VOSTRE GRUP?
Si el grup Happy English del vostre fill/a inclou més d’un grup bombolla, us informem que haurem de MANTENIR ATURADES TEMPORALMENT les classes presencials.

En aquests casos i fins a pròxima notificació, les classes només s’oferiran via ZOOM per a aquells grups que havien sol·licitat aquesta modalitat.

Per a la vostra tranquil·litat: us recordem que NO es faran cobraments de quotes durant el període d’inactivitat i fins que no hàgim tornat a fer classes. A menys que el vostre fill/a segueixi les classes via ZOOM.

QUAN REPRENDREM LES CLASSES PRESENCIALS?
En aquests moments, el govern encara no ha establert una data concreta a partir de la qual es podran fer classes extraescolars presencials amb grups bombolla diferents, però seguirem atentament les evolucions de les mesures decretades per la Generalitat i us n’informarem tan bon punt això sigui possible.

RECURSOS D’ANGLÈS PER SEGUIR PRACTICANT
Durant aquest temps, us animem a seguir practicant l’idioma des de casa, a través dels recursos gratuïts disponibles a la nostra web, on trobareu cançons, materials interactius relacionats amb els llibres escolars i jocs didàctics.

Hem actualitzat la pàgina amb:
Cançons del British Council per als més petits, on cada cançó té un vídeo, activitats relacionades i jocs.
Jocs educatius per a primària, per treballar grammar, vocabulary, spelling i reading.

A més, també podeu tornar a veure els vídeos Happy English que vam enviar-vos durant el 1r trimestre, I que vam fer-vos arribar per e-mail.

Confiem que aquests recursos permetin els nens continuar gaudint i practicant l’anglès amb nosaltres, i desitgem tornar-los a veure a classe molt aviat.

Per a qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei, podeu adreçar-vos a l’AMPA o a l’escola o bé ens podeu escriure a admin@happyenglish.cat, a l’atenció de Núria Rof, Coordinadora de Happy English.

Atentament,

Núria Rof
Coordinadora de Happy English

Feu un comentari