benvinguts al casal can sala 2021

Benvolgudes famílies,

Ara que comença l’estiu, ens disposem a iniciar el casal en anglès a Can Sala. I ho fem amb tota la il·lusió del món!

Després d’un curs escolar tan peculiar, volem que els vostres fills gaudeixin a l’aire lliure amb estímuls naturals i lúdico-formatius que els faran aprofitar l’estiu com mai. Des de Happy Englishels acompanyarem en la descoberta de la natura i de l’amistat en l’entorn més idoni que pugueu imaginar, perquè es diverteixin i aprenguin de la forma més HAPPY!

Are you ready?


Per estar ben preparats, aquí teniu uns petits recordatoris que us seran d’utilitat:

 • QUÈ CAL PORTAR?
  Els infants han de portar els següents materials: estoig amb llapis, goma i colors (per a l’estona de classe); motxilla amb un petit esmorzar de mig matí (recomanem esmorzar també abans a casa); una cantimplora i gorra per al sol. Han de sortir de casa amb la crema solar i repel·lent de mosquits ja posats.

  Pel que fa a la mascareta:
  De moment, és necessari que en portin una ja posada a l’entrada al casal i una de recanvi. Si aquesta setmana hi ha nous canvis en les restriccions sobre l’ús de mascaretes a l’exterior, abans de començar el casal rebríeu un e-mail específic amb l’actualització pertinent.
 • PLANNING D’ACTIVITATS
  El divendres previ de cada setmana
  a la qual estiguin apuntats els vostres fills, rebreu un e-mail específic amb el planning de les activitats que hi haurà, amb informació detallada. Així sabreu quan han de portar el banyador i la tovallola per als jocs d’aigua i també tindreu un recordatori del lloc i hora d’entrada. 

 • ENTRADES I SORTIDES
  Farem les entrades de forma esglaonada:

  EDATS D’INFANTIL
  (que hagin cursat P3, P4 o P5)
  Hora: 08:45 h
  Lloc: accés i pàrquing pel lateral esquerre de la masia

  EDATS DE PRIMÀRIA
  (que hagin cursat de 1r a 6è)
  Hora: 09:00 h
  Lloc: accés i pàrquing pel lateral dret de la masia

  Preguem ser puntuals per agilitzar els processos d’arribada i recollida. Si us cal ampliar l’horari, disposem del servei d’acollida.
 • MESURES COVID:
  Si us plau, recordeu comprovar cada dia a casa que els nens no presenten cap símptoma abans de portar-los i, si en presenten, informeu-nos-en tan aviat com sigui possible per posar en marxa el protocol adient.

  Actualment, hi ha vigents aquestes mesures de prevenció contra la COVID-19. Però recordeu que en cas que aquesta setmana hi hagi un canvi en les restriccions sobre l’ús de mascaretes a l’exterior, abans de començar el casal rebríeu un e-mail específic amb l’actualització pertinent.
 • DINAR EN DIES PUNTUALS
  Si el vostre fill/a s’ha de quedar a dinar un dia de forma puntual,
  només cal lliurar una nota a Núria Rof (directora del casal) el mateix dia a les 9 del matí, juntament amb l’abonament d’11€ en efectiu, que és l’import d’un dinar i servei de monitoratge esporàdic fins a les 15h.

 • COMUNICACIÓ AMB ELS MONITORS
  Per comunicar-vos amb el monitor/a del vostre fill/a, només cal que us dirigiu a ell/a o bé a la directora del casal Núria Rof a l’hora d’arribada o recollida. En cas que tingueu qualsevol altre tipus de consulta, si us plau feu servir l’email casals@cambridgeschool.com..
 • BLOG
  Recordeu que podeu seguir les activitats dels vostres fills amb les fotos i els vídeos que penjarem en aquest blog.

Si teniu cap dubte o consulta, també podeu trucar-nos al telèfon 938459164.

Esperem amb moltes ganes començar aquesta nova temporada de casal amb tots vosaltres.

Salutacions cordials,

Núria Rof

Directora coordinadora dels casals d’anglès Happy English

Feu un comentari