Benvinguts al casal Can Sala – Estiu 2019

Benvolgudes famílies,

Ara que l’escola és a punt d’acabar, ens disposem a començar amb molta il·lusió el casal d’estiu en anglès a Can Sala – Montornès!

I per estar ben preparats, volem fer-vos arribar uns petits recordatoris que us seran d’utilitat:

  • Si necessiteu comunicar-vos amb el monitor/a del vostre fill/a, només cal que us dirigiu a ell/a o bé a la directora del casal Núria Rof a l’hora d’arribada o recollida. En cas que tingueu qualsevol altre tipus de consulta, si us plau feu servir l’email casals@cambridgeschool.com.
  • Us recordem que els infants han de portar una motxilla amb un petit esmorzar de mig matí (recomanem esmorzar a casa), així com la cantimplora i gorra per al sol. Han de sortir de casa amb la crema solar i repel·lent de mosquits posat.
  • Cada dilluns us donarem un planning de les activitats de la setmana, per saber quan han de portar el banyador i tovallola. També habilitarem un panell informatiu a l’entrada per a qualsevol comunicat amb les famílies i que podreu consultar cada dia quan recolliu el vostre fill/a.
  • Si us plau, intenteu ser puntuals per a l’arribada i la recollida. Si us cal ampliar l’horari, disposem del servei d’acollida.
  • Si necessiteu que un dia puntualment el vostre fill/a es quedi a dinar, només cal que lliureu una nota (a Núria Rof, directora del casal) el mateix dia a les 9 del matí, junt amb l’abonament d’11€ en efectiu, que és l’import d’un dinar i servei de monitoratge esporàdic fins a les 15h.

>> MENÚ DELS ÀPATS D’ESTIU EN PDF

D’altra banda, perquè pugueu saber amb antelació què menjaran els vostres fills, trobareu el menú orientatiu per a les cinc setmanes de juny-juliol a l’enllaç següent: CAN SALA – Menú casal d’estiu 2019.

Esperem amb moltes ganes començar aquesta nova temporada de casal amb tots vosaltres.

Salutacions cordials,

Núria Rof
Directora del casal d’anglès a Can Sala

1 comentari a “Benvinguts al casal Can Sala – Estiu 2019”

Feu un comentari