Benvinguts al casal Can Llança – Estiu 2019

Benvolgudes famílies,

Ara que l’escola és a punt d’acabar, ens disposem a començar amb molta il·lusió el casal d’estiu en anglès a Can Llança – Sant Julià d’Alfou!

I per estar ben preparats, volem fer-vos arribar uns petits recordatoris que us seran d’utilitat:

  • Si necessiteu comunicar-vos amb el monitor/a del vostre fill/a, només cal que us dirigiu a ell/a o bé a la directora del casal Arantxa Medina a l’hora d’arribada o recollida. En cas que tingueu qualsevol altre tipus de consulta, si us plau feu servir l’email casals@cambridgeschool.com.
  • Us recordem que els infants han de portar una motxilla amb un petit esmorzar de mig matí (recomanem esmorzar a casa), la cantimplora, gorra per al sol, així com banyador, sabates o sandàlies d’aigua, crema solar i una tovallola per a la piscina (els infants que no saben nedar poder portar la seva bombolleta). Han de sortir de casa amb la crema solar i repel·lent de mosquits posat.
  • Habilitarem un panell informatiu a l’entrada per a qualsevol comunicat amb les famílies, i que podreu consultar cada dia quan recolliu el vostre fill/a.
  • Si us plau, intenteu ser puntuals per a l’arribada i la recollida. Si us cal ampliar l’horari, disposem del servei d’acollida.
  • Si necessiteu que un dia puntualment el vostre fill/a es quedi a dinar, només cal que lliureu una nota (a Arantxa Medina, directora del casal) el mateix dia a les 9 del matí, junt amb l’abonament d’11€ en efectiu, que és l’import d’un dinar i servei de monitoratge esporàdic fins a les 15h.

>> MENÚ DELS ÀPATS D’ESTIU EN PDF

D’altra banda, perquè pugueu saber amb antelació què menjaran els vostres fills, trobareu el menú orientatiu per a les cinc setmanes de juny-juliol a l’enllaç següent: CAN LLANÇA – Menú Casal d’Estiu 2019

Esperem amb moltes ganes començar aquesta nova temporada de casal amb tots vosaltres.Salutacions cordials,

Arantxa Medina
Directora del casal d’anglès a Can Llança

1 comentari a “Benvinguts al casal Can Llança – Estiu 2019”

Feu un comentari